Ќайкращ≥ рецепти!

ƒ≥знайс¤, ¤к приготувати твоњ улюблен≥ страви, без шкоди дл¤ ф≥гури.

 

 

 

Ќј…—ћј„Ќ≤Ў≤ ћ'я—Ќ≤ “ј –»ЅЌ≤ —“–ј¬»

“ел¤тина запечена в б≥лках

≤нгрид≥Їнти:
тел¤тина 200 г
¤йц¤ 3 шт
маринован≥ шамп≥ньйони 50 г
с≥ль, перець, фенхель за смаком

ѕомийте м'¤со, тоненько його в≥дбийте, посол≥ть та поперч≥ть. ” формочку вилийте б≥лок з одного ¤йц¤. ѕоклад≥ть зверху шар тел¤тини ≥ на нього знову вилийте б≥лок. “ак чергуйте усе м'¤со.  оли вс≥ шари будуть викладен≥, посол≥ть ≥ поперч≥ть вм≥ст. «верху поклад≥ть нар≥зан≥ шамп≥ньйони. ƒодайте приправ за бажанн¤м, закрийте кришкою ≥ в≥дправте у духовку на 30-40х.

_____________________________________________________________________________________________________

 ур¤ч≥ крученики з грибами. ≤нгрид≥Їнти: кур¤че ф≥ле,шамп≥ньйони, цибул¤, сметана, с≥ль, перець.

‘≥ле курки миЇмо, розр≥зуЇмо, в≥дбиваЇмо. —олимо, перчимо. ЌакриваЇмо пл≥вкою ≥ залишаЇмо на 30 хвилин. √отуЇмо начинку: цибулю нар≥зуЇмо ≥ протушуЇмо на вершковому масл≥, додаЇмо пор≥зан≥ шамп≥ньйони, с≥ль, перець ≥ тушимо до готовност≥. ¬ к≥нц≥ додати зелень. Ќа кожен шматочок мТ¤са кладемо начинку ≥ скручуЇмо рулетом. ќбсмажуЇмо з двох стор≥н на роз≥гр≥т≥й ол≥њ.

 

___________________________________________________________________

ћедов≥ крильц¤. ≤нгрид≥Їнти:1 к≥лограм крилець, 200 мл соЇвого соусу, 3 столов≥ ложки меду,
улюблен≥ приправи за смаком

 рильц¤ помити, соЇвий соус зм≥шати з медом ≥ приправами. «амочити крильц¤ на 2 години у маринад≥. «ап≥кати у духовц≥ 20 хвилин при 180 градусах.
ƒуже просто, легко ≥ смачно. —мачного!

 

 

__________________________________________________________________________________________

ѕеч≥нка, запечена з грибами. ≤нгрид≥Їнти: 500 г печ≥нки, 100 г гриб≥в, 3 ст. ложки вершкового масла, 6 картоплин, 2 скл¤нки соусу, зелень петрушки та кропу, твердий сир, с≥ль на смак.

 уски печ≥нки п≥дсмажують. Ќа блюдо або порц≥йну сковороду наливають тонкий шар соусу, кладуть на нього кусочки смаженоњ печ≥нки, на них Ч смажен≥ б≥л≥ гриби, а навколо Ч смажену або ва≠рену картоплю. «аливають сметанним соусом з цибулею або без нењ (можна томатним соусом з грибами або червоним соусом з гриба≠ми), посипають тертим сиром, оббризкують розтопленим вершковим маслом ≥ зап≥кають у духовц≥ доти, поки на поверхн≥ соусу не утворитьс¤ к≥рочка. ѕодають печ≥нку у тому ж посуд≥, в ¤кому вона зап≥калас¤, поливши розтопленим маслом ≥ посипавши зеленню.

 

_________________________________________________________________________________________

–ибний рулет. ≤нгрид≥Їнти: 600 г ф≥ле риби, 1 ¤йце; дл¤ фаршу: 200 г капусти, 200 г гриб≥в, (б≥лих, печериць, сироњжок), 1 цибулина, 1 ст. ложка вершкового масла дл¤ смаженн¤ цибул≥, 1/2 ¤йц¤ дл¤ обмазуванн¤ рулета, 50 г тертого твердого сиру, с≥ль, чорний мелений перець на смак

‘≥ле риби др≥бно с≥чуть ножем, додають сир≥ ¤йц¤, заправл¤ють с≥ллю, перцем, викладають на мокру серветку або марлю у вигл¤д≥ , розр≥внюють його до товщини шару 2,5 см, формують вигл¤д≥ пр¤мокутника, на середину укладають фарш довгим , крањ защипують, допомагаючи серветкою, перекладають деко швом униз, обмазують ¤йцем, посипають тертим сиром ≥ у духовц≥.
ƒл¤ приготуванн¤ фаршу капусту припускають у невелик≥й к≥лькост≥ води п≥д кришкою до нап≥вготовност≥, охолоджують, др≥бно с≥чуть. —в≥ж≥ гриби перебирають, старанно миють, вар¤ть, пот≥м др≥бно с≥чуть. –≥пчасту цибулю нар≥зають п≥вк≥льц¤ми, п≥д≠смажують до золотистого кольору.  апусту, гриби та цибулю зм≥шують, заправл¤ють с≥ллю та перцем ≥ добре перем≥шують. √отовий рулет подають гар¤чим з овочевим гарн≥ром та б≥лим па≠ровим соусом.

__________________________________________________________________________________________

Hosted by uCoz