Ќайкращ≥ рецепти!

ƒ≥знайс¤, ¤к приготувати твоњ улюблен≥ страви, без шкоди дл¤ ф≥гури.

 

 

ќ–»√≤ЌјЋ№Ќ≤ “ј —ћј„Ќ≤ —јЋј“»

–ибний салат з фруктами

≤нгрид≥Їнти:
400 гр. вареноњ риби;
150 гр. ¤блук; 50 гр. слив; ¤йце; 2 столов≥ ложки сметани; 2 столов≥ ложки майонезу; зелень, хр≥н, цукор, с≥ль.

¬арену рибу зв≥льн¤Їмо в≥д к≥сток, д≥лимо на р≥вн≥ шматочки. яблука та сливи нар≥заЇмо кубиками, подр≥бнюЇмо варене ¤йце ≥ зм≥шуЇмо, поливаЇмо сум≥шшю сметани ≥ майонезу, заправлену спец≥¤ми. ѕрикрашаЇмо зеленню. ƒругий вар≥ант салату: подр≥бнити рибу з ≥ншими ≥нгрид≥Їнтами ≥ зм≥шати з оливковою ол≥Їю.

____________________________________________________________________________________________________

—алат з печ≥нки. ≤нгрид≥Їнти: 300 √р. печ≥нки; 250 гр. консервованого зеленого горошку, морква; 2 цибулини, рослинне масло; пучок зеленоњ цибул≥, кр≥п, с≥ль..

ѕеч≥нку в≥дварюЇмо в солон≥й вод≥ до готовност≥. ЌатираЇмо на тертц≥ моркву, шаткуЇмо цибулю ≥ тушкуЇмо разом на рослинному масл≥. √отову печ≥нку пропускаЇмо через м'¤сорубку, зм≥шуЇмо, посипаЇмо консервованим зеленим горошком ≥ зеленню цибул≥, кропу. “рохи п≥дсолюЇмо ≥ салат готовий.

 

___________________________________________________________________

‘руктово-овочевий салат. ≤нгрид≥Їнти:4 ¤блука, 16 слив, 3Ч4 апельсини середн≥х розм≥р≥в або 2 лимони, 2 морквини, 300 г б≥логоловко-воњ капусти, 2 стручки солодкого перцю, 112 скл¤нки сметани, цукор на смак.

ѕ≥дготовлен≥ ¤блука, св≥ж≥ моркву ≥ б≥логоловкову капусту,червоний перець нар≥зають соломкою, сливи (без ) р≥жуть на дв≥Ччотири частини, апельсини або лимони без цедри) скибочками.

÷едру др≥бно нар≥зають або труть на . ”се зм≥шують. ƒодають цукор ≥ заправл¤ють сметаною. подаванн¤м посипають цедрою лимона або апельсина. сливами, скибочками лимона або апельсина.!


_________________________________________________________________________________________

ћоркв'¤но-гор≥ховий салат. ≤нгрид≥Їнти: 4 невелик≥ морквини, 1/2 скл¤нки ≥зюму, 1/2 лимона, 1 скл¤нка ¤дер волоських гор≥х≥в, 1 1/2 скл¤нки сметани, цукор на смак, ¤годи або фрукти дл¤ прикрашанн¤.

—в≥жу обчищену моркву нар≥зають соломкою, додають промитий ≥зюм, подр≥бнен≥ ¤дра волоських гор≥х≥в, цукор ≥ заправл¤ють лимона. ѕрикрашають салат лимоном, ¤годами або фруктами. ќкремо подають збиту сметану.

 

 

_________________________________________________________________________________________

 

Hosted by uCoz